Outsourcing i Marketing Digital

El Marketing Digital i el posicionament SEO son tasques que requereixen regularitat

Externalitza aquests serveis i converteix la teva empresa en empresa social amb reputació a la xarxa amb un cost reduït, i amb resutats sempre mesurables (ROI).

Blog

El Blog s'ha convertit en un estandar com a eina de promoció i comunicació per a empreses.

Amb una bona planificació editorial i continguts de qualitat, publicats amb regularitat, el blog aportara tràfic de qualitat a la teva web i et generarà una bona reputació a la xarxa.

Planificaré la teva estratègia editorial, i publicaré un post setmanal al teu blog, omplint així la teva web de contingut interressant per als teus futurs clients.

Comença ara a publicar contingut de qualitat.

170 €/mes

Social Basic

Les xarxes socials són una enia econòmica i molt eficient per a mantenir-te en contacte amb els teus clients, presents i futurs. Mantenir-les actives és la clau de l'èxit.

Amb la planificiació adecuada i perseverància t'ajudaran a donar a coneixer la teva empresa. No esperis a voler fer una campanya concreta, prepara't un public amb una bona estratègia Social Media.

Contacta amb mi ara i comença a gaudir de presència diaria a les xarxes socials, amb continguts actualitzats i comunicació amb la teva comunitat online.

350 €/mes

SEO i SEM

El posicionament SEO és l'estratègia i la tècnica que farà aparèixer la teva web en els resultats de busqueda de Google i altres buscardors. Aportaré tràfic de qualitat a la teva web i així arribaràs a molts més clients potencials.

Els enllaços patrocinats SEM, d'altra banda, són la eina perfecta per a fer promocions i campanyes puntuals, o per a posicionarse en segments del mercat d'alta copentència. Junts programarem el teu calendari de campanyes i gestionaré el teu compte de google Adwords.

Trucam ara i optimitzaré la teva web, programaré una estratègia per aconseguir links de qualitat per atraure tràfic rellevant a la teva web i la duré a terme.

450 €/mes

SEO Blog

El posicionament web es beneficiarà molt d'una bona estratègia de marqueting de continguts, i el blog és la millor eina per a generar contingut de qualitat.

Estrcuturar adequadament el teu blog afavorirà el posicionament en buscadors. És per això que ofereixo els serveis de SEO i gestió de Blog de forma combinada.

Contacta amb mi i convertiré el teu blog en l'eina de marqueting que necesites. Generaré el contingut que et cal per posicionar la teva web a Google i altres buscadors.

580 €/mes

Blog Seo Social

La combinació Blog, SEO i Social Media és una solució molt complerta per a les teves necesitats de comunicació i marqueting digital.

Aquest servei combinat inclou l'estratègia, gestió i anàlisi SEO, amb optimització on page i generació de back-links.

Gaudeix també de la gestió del blog, amb un post setmanal, i de la seva promoció a les xarxes socials, amb un community manager que fara creixer la teva xarxa de clients.

Contacta amb mi i beneficiat dels avantatges del Marqueting digital.

790 €/mes

Digital Marketing Management

El servei de management de marqueting digital está orientat a aquelles empreses que necesitin la gestió complerta de la seva presencia a la xarxa.

Coordinaré l'estratègia de marqueting digital amb la planificació de la teva empresa.

Contacta amb mi disposaràs de gran presència a les xarxes socials, la gestió del blog, l'anàlisi i optimització SEO planificació i gestió de campanyes de Newsletter i el disseny, desenvolupament i gestió de les teves campanyes SEM amb Google Adwords.

1230 €/mes

Tots els productes poden ser adaptats a les necesitats concretes de la teva empresa.

Contacta amb mi i elaborarem una planificació concreta per les teves necesitats.

Els preus que apareixen en aquesta web no inclouen IVA.